Kjøreklær

Kjøreklær

Uansett hva du skal, så har vi det utstyret som skal til for at du kommer deg dit. Utformet med deg i tankene, er vårt utvalg skreddersydd for sikkerhet, komfort og trygghet. Fra klassiske skinnjakker til hjelmer, briller og hansker.

Hjelmer

Hjelmer er den viktigste delen av sikkerhetsutstyret. Statistikk viser at hjelmer med god passform dramatisk reduserer forekomsten av dødelige hodeskader, så det er viktig å finne den rette modell og størrelse for akkurat deg.

Så hvorfor ikke komme inn og snakke med oss, og vi vil sjekke hjelmen for passform, alder og eventuelle skader.

Skinntøy

Våre høykvalitets skinnklær er laget for å tilfredsstille dine krav til komfort, form og funksjon både på og utenfor veien, og inkluderer både moderne og mer tradisjonelle stiler.

Vårt skinntøy vil tåle lang tids bruk, og dette høykvalitetsskinnet er gjennomfarget. Selv om du får skrapemerker på det, fortsetter det å se flott ut.

Kom inn i butikken for å finne ut mer.

Performance Sportswear

Det er viktig at du ser bra ut på sykkelen og at det føles bra, så vi har utviklet et bredt spekter av sportsklær som fungerer som det perfekte underlaget når du er ute og kjører.

Materialet vi bruker er laget med den nyeste teknologien og bidrar til å regulere kroppstemperaturen din, og holder deg kjølig, tørr og frisk hele dagen.

Safety Essentials

Uansett vær, er dette noe du må ha for sikker kjøring. Enten det handler om å forbli komfortabel når været er mot deg eller å bli sett av andre trafikanter, inkluderer vårt kjøreutstyr den nyeste teknologien for å gi deg all den beskyttelsen du trenger for en trygg tur.

Fra våre oppvarmede klær og luftige kjørejakker til vårt utvalg av Hi-Vis regntøy og yttertøy, vil vi sørge for at du kan fortsette å kjøre i all slags vær.

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK